fredag 11 december 2009

Julshopping och Villervalla glädje!!

Idag började dagen som vanligt. Gustav vaknar runt 8 med ett härligt jollrande ljud, jag lyfter över honom till vår säng och kramas och myser. Det är så gosigt!

På förmiddagen packade jag ut vagnen & Gustav i bilen för att åka till stan och träffa Sandra och Molly. Äntligen var det dags för julshoppingen!! Vi har haft en toppendag med många julklappsinköp och underbara barn som knappt gjort något annat än vart nöjda och glada. De är ju små charmtroll vi fått! =)

Dessa bilder togs efter ca 6,5 timmar (!) på A6. Så glada!


När jag kom hem från stan hade jag fått ett brev. Det var något i, men jag kunde verkligen inte komma på att jag hade beställt något! Jag rev upp kuvertet och det visade sig innehålla ett par jättefina turkosa strumpor från Villervalla! Då slog det mig!
Jag beställde en body och en pyjamas för ca 1 vecka sen från Villervalla. Men när de kom fick jag en tröja istället för en body, i samma mönster (randig såklart, Love randigt!)
Men i alla fall, jag skickade ett mail om detta. Fick svar tillbaka, de bad om ursäkt och bad mig skicka tillbaka tröjan så skulle de skicka en body istället. De var mycket stressigt just nu i julrushen, skrev hon. Jag skrev då tillbaka att det inte var någon fara och att jag kunde behålla tröjan ändå, då det var samma pris och tröjan var ju jättefin den med! Jag önskade även en god jul och att skrev att hon inte skulle stressa för mycket.

Och nu då, idag...
Fick jag ju strumporna på posten tillsammans med en lapp där det stod:
"Tack för ditt mejl! Stressen är lättare att ta när man har trevliga kunder! Villervalla

OCH JAG BLEV SÅ GLAD!!!

Kolla gärna på Villervallas hemsida! De har jättefina kläder!!!
www.villervalla.se

Inga kommentarer: