tisdag 2 februari 2010

Långpromenad och lunch

Igår kom Sandra och Molly hit och vi gav oss ut på långpromenad. Vi stannade till och åt lunch på Briljanten här i Habo. De har verkligen fått det jättemysigt där! När jag och Sandra gick innanför dörrarna så fick vi båda två lite beslutsångest. Skulle vi sätta oss till höger där det fanns vanliga bord och stolar, lekhörna till barnen mm, eller skulle vi sätta oss inne i det nybyggda rummet till vänster där det var nya skinnfåtöljer och en stor TV som visade en mysig brasa.... Med tanke på barnen kanske man skulle satt sig vid de vanliga borden, men vi parkerade rumporna i en varsin skinnfåtölj. =) Barnen sitter ju fortfarande stilla i sina barnstolar så än så länge får vi njuta av att få sitta skönt. På vägen hem från lunchen tog vi en liten omväg, allt för att få ihop våra steg, haha. Snön bara vräkte ner! Men vi kom hem till slut och både jag och Sandra fick nog lite av en chock då klockan var 16.00! Vi gick nämligen hemifrån 11.30. Som sagt.... en låååång promenad!

När Peter kom hem från jobbet var det bara Hej och Hejdå för jag skulle iväg och simma med syster. Denna gång utan Anton, tyvärr. Jag och Frida kom överens om att vi verkligen behöver honom för att komma upp i flåset ordentligt. Men vi lyckades simma i 30 min i alla fall. Efter det åkte vi till Coop för att handla lite. Peter ringde nämligen och sa att Gustav var så ledsen för han kunde inte bajsa. =( Så katrinplommonpuré var ett måste att plocka upp på vägen hem.
Det var lite kul just när jag och Frida kom fram till badhuset. Jag skulle lägga pengar i p-automaten så jag började med att lägga i en femma, men det hände inget. Då la jag i en enkrona och det hände inget då heller. Jag började trycka på biljettknappen, men inget. Då tryckte jag på returknappen, och det rasslade till ordentligt! Det visade sig vara 16 kr. Haha!
Sprang även på min chef på badet. Med stor mage jobbar hon bara 8 veckor till sen får hon också gå hem och smaka på det underbara livet som småbarnsmamma.

Idag verkar det bli en lugn dag. Gustav sover så gott och jag sitter här och tar det lugnt. Imorgon ska jag och Frida på Roadtrip! Ska bland annat hälsa på mina kollegor på mitt jobb och kanske hittar vi något fint med. =)


Här ligger Gustav och myser....


Stegräknaren står just nu på 16 403 steg.

1 kommentar:

Frida sa...

åka till mormor också?