söndag 14 februari 2010

Fest och pulkaåkning!

Ja, så stavas helgen ungefär...

Igår var jag och Peter på fest i Värnamo hos våra goda vänner Jeff och Linnea, som förövrigt ska gifta sig!! Wayyy! Och jag och Peter är ett av värdparen! Jättekul!

Här har vi Jeff i en underbart vacker outfit som han fick bära då han invigde kvällens Sing-Star med låter "Vem tänder stjärnorna"

Det var Jeffs tur att fylla år, denna gång 28. Vi hade jättetrevligt hela kvällen och träffade massvis med nya människor. Vi åkte hem på kvällen/natten och sov för första gången på länge själva i huset då Gustav sov hos sin mormor och morfar. Det kändes jättekonstigt att vakna upp utan Gustav.. Men när vi hämtade honom i förmiddags så började jag nästan gråta. Han blev så glad! Kärleken slog mig till marken! Vi hade tagit med oss lite "alla hjärtans dag-fika" som vi mumsade i oss innan vi åkte hem igen. Väl hemma tog vi med Gustav ut på lite pulkaåkning! Detta uppskattades mycket mer nu än förra gången.. Men tror fortfarande att det är mamma och pappa som tycker det är roligast än så länge. Nästa år blir det med all säkerhet andra bullar! Våran lilla Gustav kommer nog bli en riktig vilde! Haha!





Ett litet filmklipp på Gustav i pulkan!

Inga kommentarer: