tisdag 13 september 2011

Vilken dag!!

Oj, vilken dag vi haft! Vaknade och var verkligen helt körd! Helt genomförkyld, ena ögat rann konstant och jag hade ont i hela ansiktet och orkade ingenting! Det var bara för mig att äta alvedon till frukost och hämta täcket och däcka i soffan. Efter att ha legat i soffan i ett par timmar och försökt att socialisera mig med Gustav lite med, så gick vi och la oss och sov. Skönt!
Samtidigt fick Peter en hel pall med varor från en leverantör och 5 kollin från en annan, så hela entrén i butiken var helt full med kartonger! Så... Trots att jag är sjuk och mycket höggravid just nu kände jag att jag ville åka och hjälpa till. Jag & Gustav gjorde oss i ordning och hoppade ut i bilen för att åka. Och vad händer? Ingen bensin i bilen! Jag kom ingenstans! Tur i oturen att jag inte hann köra iväg och stannat någon annanstans på vägen... Och ren tur var att min syster precis skulle åka till jobbet så vi fick skjuts av henne. Så vi lämnade av Gustav hos morfar och sen skjutsade hon mig till butiken för att hjälpa... Tack kära Frida!

Vi hann med att få upp allt nytt med Hello Kitty och lite Star Wars i alla fall! Men det är ju hur mycket som helst kvar! Får se hur mycket jag orkar med att hjälpa till! Är så sur för att jag är sjuk! Jag vill vara frisk och pigg! Jag älskar när det kommer nyheter! =)
Vi jobbade till 18.30 sen var vi helt slut båda två. När vi skulle hämta Gustav hade mamma mat färdig! Fantastiskt!!

Idag har jag gått 38 fullgångna veckor. Bebisen är lite lätt panikslagen i magen nu tror jag. I 2 dagar har den nästan konstant knådat runt som en tok på dagarna. Den har mest hållit igång på kvällarna och nätterna hittills, men nu är den riktigt aktiv och sprallig. Sen får jag fruktansvärda kramper i ljumskarna helt utan förvarning. Skitont gör de! Men men... Det är snart över! Känns jättekonstigt att bebisen faktiskt kan komma när som helst. Verkligen när som helst ju! Gaah! Kul! Och lite läskigt.... Kanske borde packa BB-väskan? Hmm...

Är det någon som vågar lämna en kommentar och lämna lite gissningar om kön, vikt & längd?

Mina gissningar är:
Pojke
3600 gram
53 cm

Peters gissningar:
Pojke
3650 gram
52 cm

2 kommentarer:

Annie sa...

Flicka
3550 gram
52cm

Jag står fast på att det är en flicka! Spännande!!!

Puss puss <3

Sandra sa...

Jag står fast vid min tidigare gissning också! :)

Flicka
3600 g
54 cm