måndag 1 augusti 2011

Helgen gick alldeles för fort...

Redan måndag... Vad hände med helgen? Det gick så fort allting!

I fredags kväll var vi hemma hos oss tillsammans med mamma och pappa. Det blev kebabtallrik och mamma fixade cupcakes till kaffet. En mycket lugn och skön kväll!

I lördags jobbade jag som vanligt och efter det hade vi Bella, Tim och lilla Ella över på fika. Kladdkakan med glassen gick hem hos oss alla! Vad gott det är....
Gustav fick en sockerkick som vanligt och stövlade runt som en galning. Stackars lilla Ella blev lite rädd ett par gånger men tillslut lugnade han ner sig lite och Gustav & Ella både kramades och pussades i omgångar. Vad söta de är!
På kvällen blev det pizza hon mamma och pappa. Glass till kaffet som återigen fick Gustav att gå i taket. Denna gången tills hans hår var helt genomblött av svett och tillslut spydde han (!!)
Han har efter detta inte fått något "vanligt fika". Det går bara inte. Han får äta frukt och "bebiskex" i så fall utan massa socker i.

I söndags åkte vi till Mösseberg med familjen Hinas-Andersson. Det blev en toppenfin dag med massa lek och bus och picknick! Fantastiskt skönt att komma iväg en sväng med trevligt sällskap... På kvällen kom Peters päron över på fika.

Inga kommentarer: