fredag 12 augusti 2011

Åker jag dit?!

Jag fryser.... Åker jag dit på feber eller är jag bara trött? Hmm.... Tror mest att jag är trött... Jag får ju i princip aldrig feber. Men jag har ont i huvudet med.... =(
Säkert också ett tecken på trötthet, kanske lite järnbrist? Vem vet?...

Det är så svårt att sova nu. Jag hittar ingen skön ställning att sova i. Hur jag är lägger mig så är magen i vägen. Och att lilla bebisen bestämmer sig runt kl 23 varje kväll att ha minidisco långt in på natten underlättar inte. Sen har Gustav börjar sova lite sämre. Han vaknar ungefär 2-3 gånger per natt och då är det bara att springa in och leta rätt på tutten.

I helgen ska Gustavs kusin Hanna sova över hos oss. Det ska bli så kul! Hon är världens goaste lilla solstråle på 8 månader. Mamma Frida och pappa Andreas ska iväg på bröllop lörd-sön nämligen.

Känns skönt med att nu (alldeles för sent visserligen) lämnat in ansökan till Gustavs förskola om 15 timmar per vecka. OCH jag har pratat med en femte person, nu en specialist, på försäkringskassan med hjälp om att fylla i papper om föräldraledighet som egen företagare. Inga enkla frågor där inte! Men, nu hoppas jag att de blir rätt. Lite komiskt att så många olika personer som jobbar på samma ställe kan svara så otroligt FEL på samma fråga. Och inte samma fel, utan flera olika fel.... Men men.... Hoppas på att de blir rätt nu. Hoppas också på en hyfsat bra föräldrapenning. Det behövs nu med tanke på Peters tragiska nyhet han ringde och berättade innan. Vi var bombsäkra på att Peter skulle få en lön i sep och en i okt och sen hans sparade semesterdagar i nov. Men han får nu sin sista lön i sep och semesterersättningen i okt. Spännande att se hur vi löser detta! Men allt har ju löst sig hittills i alla fall. Jag hoppas att det rullar på i höst i butiken så man kan börja leva lite på det med. En liten inkomst för allt jobb man lägger ner på att driva det tycker jag snart borde vara på sin plats... Tyvärr håller inte mina papper med om det än... =(
Men jag ger inte upp i första taget! Skam den som ger sig!


Underbara Gustav!
Denna bild tog jag nu sista dagen det var varmt ute. Börjar undra om det blir den sista i år? Varma dagen alltså... Där linne och shorts är på plats! Tycker nu att det börjar kännas som höst. Fast jag gillar ju hösten.... =)

2 kommentarer:

Sandra sa...

Ååh lilla "Gaffy" som snart blir storebror! :) Tror du inte att han också känner av att det är mycket på gång nu och att det är därför han sover dåligt? Vet hur jobbigt det är sista tiden under graviditeten så jag förstår att det är tufft nu. Men tänk vad nära ni är att få träffa er lilla bebis! Kämpa på Sara! :) Puss!

Frida sa...

skickar med hanna geggamojjaoutfiten så kan dom matcha varann i helgen ;)