tisdag 28 juni 2011

Långa dagar...

Dagarna känns väldigt långa helt plötsligt. Kanske för att man räknar ner till semestern nästa vecka? Jag gör vad jag kan för att få tiden att gå snabbare, men inget verkar funka just nu. Har ingen ro till att sitta och titta på film ens. Här i butiken märks det att folket njuter av sommaren på annat håll. Det har varit ganska lugnt idag. Om jag var ledig hade jag gjort detsamma! Men det är jag ju snart! Wiiiii!

I morse gick jag & Gustav upp med Peter vid 7. Kl 8 hade jag och Gustav ätit frulle, smetat in oss med solkräm och var redo att gå ut och leka. Vatten, vatten, vatten! Jag säger bara det! Gustavs bästa vän vad gäller leken! Han kan leka hur länge som helst bara han får en balja vatten och en vattenkanna. Så jag fick luta mig tillbaka & sola lite.... ;)

Det är tyvärr värre med det nu när värmen blev så väldigt "hård". Satt ute en stund innan, men jag mår bara dåligt av det. Så jag har legat på soffan i mitt fikarum med fötterna högt och stödstrumporna på. Får se om jag vågar ge mig ut en stund till solstolen sen kanske. Om inte annat är det ju rätt skönt med en nypa frisk luft..

Ikväll hoppas jag på grillning! Det känns som ett måste ikväll! Det första jag ska göra när jag kommer hem är i alla fall att leka vattenlek med min son! Han kan få blöta ner mig hur mycket som helst, tror jag. Så svullnaden lägger sig lite med kanske? Haha! Det börjar bli svårt att böja fingrarna nu! Om jag och Peter någon gång vill ha en tredje barn så ska vi försöka planera det lite bättre. Om det går! Det är i alla fall ingen höjdare att gå gravid i denna hetta.... Men men.... Så är det! Bara att gilla läget! =)
Vi ska ju få en bebis!

Inga kommentarer: