onsdag 6 juli 2011

Hemester!

Nu har vi gett det mesta en chans vad gäller semester och bestämt oss för att en hemester är det bästa! En hemester är en riktig semester! Vi tältade ju en natt på Öland vid midsommar. Gick inge bra med en 2-åring som springer runt överallt, vägrar sitta i vagnen och rymmer konstant. Det var ingen semester för oss när man var arg mest hela tiden och inte fick sitta stilla en enda sekund. Sen nu i söndags packade vi bilen igen för att åka till Löttorps camping och campa med husvagn. Samma visa igen.... Rymmaren i farten! Det är inte så att han skriker och gråter. Han är bara så vansinnigt BUSIG! Han älskar ju när man jagar honom ... Så för honom är allt en lek medan hans mor och far inte tycker det! Vi hade med oss massa leksaker till Gustav i hopp om att han skulle kunna sitta och leka en stund så vi fick sitta lite stilla.... men icke! Redan på måndag kväll bestämde vi oss för att åka hem på tisdagen istället för att stanna till onsdag eller torsdag som vi hade tänkt. Ungefär i samma veva som vi bestämde oss för det så ramlade Gustav illa i lekparken, flög av en "snurrgrej", gjorde en piruett och stod på näsan. Han fick näsblod ur båda näsborrarna och grät något fruktansvärt. Usch, det var hemskt! Vi sprang iväg med honom till campingens kök som var närmst och försökte tvätta av honom och få stopp på näsblodet, men de var svårt. Vi gick tillbaka till förtältet där Gustav grät länge medan jag vaggade honom. Försökte ringa barnakuten men de hade tydligen fullt upp med annat. Vi var oroliga för Gustav och packade ihop på en gång och åkte hem kl 22 på kvällen istället. Resan hem var fruktansvärt hjärtekrossande att se Gustav ha så ont! Han somnade till mellan varven och sen vaknade han flera gånger och skrek Aj, aj, aj!! Han tog sig för huvudet och skakade på det! Ringde barnakuten igen och efter mycket om och men svarade de.... De sa att vi skulle ge honom alvedon, men det gick inte. Han ville inte ha någonting. Vi var hemma vid halv 3 på natten och det var som att Gustav bara blev bra på en gång. När vi kom innanför dörren så blev han jättepigg och sprang runt och lekte och ville titta på film och ha glass! Efter det har det varit bra med lillplutt!

Igår var första dagen hemma på vår semester. Och då var vi hemma hela dagen och bara njööööt i fulla drag! Vi hade hemester! Ingen som rymde. Bara en underbart lagom busig pojke som sprang runt och lekte och var nöjd. Mamma Sara och Pappa Peter fick sitta i varsin solstol mellan varven. Underbart! Hemma är där semestern är..... I alla fall för vår del. Det kanske får bli någon endagsutflykt till något trevligt ställe, men inget som har med camping att göra detta året i alla fall. Kanske prova på en hotellnatt med? Haha! Då har vi testat allt! ;)

Med hopp om att få in lite pengar till "hemesterkassan" så har vi nu lagt ut våra MC-jackor och hjälmar på blocket. Vad ska vi med dem till nu när vi inte har kvar MC:n ändå?.....



Gustav visar glatt upp hur hjälmen ska sitta! =)

3 kommentarer:

lisa sa...

Hemester är riktigt fint! Blir det ju även för oss! Men det är bra för då betyder det att du har tid att träffa oss flickor någon dag va? Betty är hemma nu och hon ville så gärna träffa dig och sandra! Vi pratade lite löst om att ha en date med flickorna nästa torsdag (alltså inte imån men sen) typ bara kanske åka och bada ihop eller så? grilla lite kanske? Hur låter det? Hoppas du mår bra annars i värmen!! Jag mår egentligen oförskämt bra men kroppen talar tydligt om att den vill vila vila vila! Saknar dig!

Sara Eklöf sa...

Åh, det låter toppen! Jag vill! Ska vi bestämma torsdag?! PUSS!

Frida sa...

Ni funderade ju på en hotellnatt. Finns hotell som erbjuder "Staycation", vore ju ett erbjudande för er ;)