söndag 20 juni 2010

Göteborg med vännerna

Igår efter ett ganska stressigt arbetspass bar det av till Götet! Vi åkte tillsammans med våra kära vänner Linnea och Jeff. Vi hade bokat 2 st hotellrum på Hotell Elite mitt på Avenyn. Hotellrummen var verkligen jättefina, dock var det väldigt högljutt långt in på småtimmarna. Vi låg vägg i vägg med en krog som körde "dunkadunka" hela natten och stängde kl. 4. Efter det var det mest gap och skrik och annat ståhej på gatorna. Men om man räknar bort det var det ett toppenhotell med god frukost! =)

På kvällen gick vi ut och raggade en bra restaurang. Vi hamnade tillslut på något mindre ställe som serverade tapas. Jättegott! Efter det blev det några öl och lite cider, sen sängen.. Vi var helt slut allihopa! Man känner ju att man inte är 20 längre (!!)

Annars idag var det meningen att vi skulle locka fram barnen i oss själva och gå på Liseberg! Det regnade dock skitmycket och haglade när vi skulle parkera utanför så vi bestämde oss för att gå lite i femmanhuset. Vi shoppade lite och åt lunch i form av pizza och tacosbuffé. Sen runt 14.00 började det klarna upp så vi åkte till Liseberg igen. Vi hade så kul! Att åka Balder och Kanonen är läskigare nu när man börjar närma sig 25...... Konstigt...?

Nu ska jag gå och lägga mig! Trött som ett ägg!! Natt natt!

Inga kommentarer: