måndag 12 december 2011

Galna i jumpsuits!! (One piece)

Åh, vad bra det känns att ha tagit sig igenom en dag utan större trots och gnabb med Gustav. Vi har haft så mysigt! I förmiddags hade vi en sån mysig fruktstund innan vi begav oss iväg på en promenad ner till butiken tillsammans med syster Frida och Hanna. Efter det våldgästade vi vår käre far och tiggde kaffe och fick macka. =)
Gustav och Hanna lekte jättebra ihop! Så kul!

Sen gick vi hem.... Vi var hemma tio i sex! Så det blev en riktig heldag..... Rebecka sov non-stop i vagnen från att vi gick tills vi kom hem (!!)

Anledningen till dagens besök i butiken var att jag skulle visa Peter hur man skriver fakturor. Vi har fått enstaka beställningar hittills på butiksbloggen sen vi öppnade men förra veckan ökade det och bara idag har vi fått 3 st beställningar från olika orter i hela Sverige. Alla vill ha våra jumpsuits! Haha! Fantastiskt roligt! Folk både ringer och mailar in sina beställningar så skickar vi med posten, så det tar bara 1 dag. Perfa ju! ;)



Nu har vi bara 17 st jumpsuits kvar!
Finns i ceriserosa, mörklila, blå och grå.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Å vad roligt att det blev en hit med jumpsuits! :) Och lilla Rebecka som bara sover och sover! ÄTER hon aldrig????? :D Sally åt konstans kändes det som ju! (och gör typ fortfarande hehe:) Längtar tills vi ses den 22:a!

Sara Eklöf sa...

Asså..... Hon äter kanske 4-5 gånger om dan men då äter hon ju rätt mycket... =)

Saknar er redan!