onsdag 7 oktober 2009

Vaccination och remiss till Ryhov!

Usch och fy.... Har varit hypernervös inför denna dagen då Gustav skulle få sina 2 vaccinationssprutor! Varken jag eller Peter tål ju riktigt att se på, det är ju lite läskigt. Så med väldigt ont i magen av nervositet åkte vi ner till BVC där vi först vägde och mätte Gustav. Han är nu 65 cm lång och väger nästan 7,5 kg. Sen skulle en barnläkare titta på Gustavs huvud som är så platt på ena sidan och det ena örat står ut lite mer än det andra. Men läkaren var lite sen så vi tog sprutorna innan istället för efter undersökningen. Första sprutan gick ganska bra, han gnydde lite... Men andra! Kära nån vad han skrek! Min stackars lilla pojke! Men efter en stund med mammagos blev det lite bättre och ett litet leende trängde fram lagom till att läkaren dök upp. DOCK med väldigt tråkiga nyheter! Gustavs öra är försent att göra något åt så han kommer att få ha ett öra som står ut. Och huvudet är ju platt... Det kommer förmodligen förbli så med. Det har blivit såhär för att han är lite stel i nacken och har svårare att vrida huvudet åt ena hållet, så han ligger alltid med huvudet åt samma håll. Så vi ska få en remiss till Ryhov där vi ska få träffa en sjukgymnast som ska hjälpa oss med Gustav!!

3 kommentarer:

Helén sa...

Mammagos med Mamma Sara kan ju bara vara underbart för lilla Gustav! att hans huvud är lite plattare är han inte ensam om, när Gustav blir lite äldre kan han känna på Martins huvud för det är också plattare på ett ställe..dom kan bli "huvudkompisar" hahaha. det är lite charmigt..kram på er alla!

Sandra sa...

Håller med ovanstående talare och det där med örat har jag aldrig ens sett innnan! Det måste vara väldigt lite som det står ut...Ha en bra onsdagskväll! Puss

Frida sa...

Har inte sett heller!...