måndag 7 september 2009

Shopping! .....igen......

Han växer ju så fort!
Så nu har vi vart i stan igen... och handlat lite vita bodys, en pyjamas, ett par jeans och lite strumpor. Vi köpte oxå 2 böcker som Gustav bara ÄLSKAR!! Han skrattar så härligt när man läser och han får titta på alla gulliga bilder. =)

Just nu ligger Gustav och håller VÄLDIGT HÅRT i en bitring... och han har såå kul! Det är ju skönt att han fortfarande är ganska pigg. Peter har haft ont i halsen några dagar, jag med. Men Peter har oxå nu blivit väldigt förkyld. Så jag har varit så rädd att Gustav skulle bli sjuk med. Vilket han oxå blev! =( Men även om han är lite förkyld nu så är han som sagt, ganska pigg och glad. Det är jobbigare på natten. Men vi har höjt upp spjällsängen framtill så han ligger lite högre med huvudet, sen få han näsdroppar. Alvedonen står redo i skåpet om febern skulle slå till. Vilket jag absolut hoppas att den INTE gör!

2 kommentarer:

Frida sa...

... ser ingen vit mössa på bilden?... ;) krya på er! kram

Sandra sa...

Men Sara då! Du skulle ju inte handla mer kläder till Gustav! ;) Jag vet hur svårt det är att låta bli! :) Vi här hemma är också förkylda, smittade förmodligen varandra i torsdags...Ha det så bra och krya på er! Puss