torsdag 24 september 2009

BVC-besök

Idag var det dags att besöka BVC igen. Vi skulle vara där 10.30 och hade ställt väckarklockan på 8.00 då vi tänkte bada Gustav innan besöket och faktiskt ta en promenad ner till BVC. Dock vaknade jag tio i nio och fick panik! Stojade runt här hemma och sprang mest bara fram och tillbaka och lyckades inte göra något i alla fall. Slutade med att badet blev inställt och vi tog bilen. Det roliga är att vi faktiskt för en gångs skull kände att vi skulle hinna komma i tid! (har alltid kommit precis på minuten och BVC-tanten väntar ivrigt efter att hon redan ropat upp vårt namn i väntrummet) Självklart hamnade vi i en poliskontroll på vägen och våra minuter till godo försvann..

Väl på BVC vägdes och mättes Gustav. Han väger nu 7005 gram och är 63,5 cm lång. STOR BEBIS! Dock är hans huvud väldigt platt på ena sidan och det ena örat är lite större än det andra så det blir ett besök hos barnläkaren om 2 veckor i samband med hans vaccination. Hoppas inte det är något farligt bara, BVC-tanten trodde inte det i alla fall. Hon tyckte bara det var lite konstigt med tanke på att Gustav sitter så mycket upp så borde huvudet byta form men det har det inte gjort.


Här är kläderna som jag beställde från Me & I. Måste bara fråga.... Och svara helt ärligt! Tycker ni att bodyn med moln på är för flickig? Den har nämligen lite rysch-pysch på ärmsluten som inte jag såg på bilden när jag beställde den.

T-shirten till vänster fick jag som present av Me & I då vi handlade för en viss summa.
Röd tröja med dinosar, 200:-
Body med moln, 130:- (ord. pris 225:-)
Strumpor, 80:-

Måste bara tillägga att kvalitén på kläderna verkar toppen! Jättesköna!

2 kommentarer:

Lisa sa...

Hej! Vad fina kläder! Molntröjan är INTE för flickig! hur fin som helst på en liten kille! Kommer bli toppen!
Pusss

lisa sa...

jätte fina kläder! tror att Gustav kommer att bli jätte fin i molnbodyn, tycker inte alls att den är flickig! puss bettylisa!