onsdag 9 maj 2012

Min älskade lilla pojke....

Igår var Gustav på dagis hela dagen och jag var hemma med lillskruttan själv.... MEN vad jag saknade Gustav! Jag kommer inte ihåg senast jag verkligen saknade honom så mycket. Det var så tyst och lugnt här hemma och det är jag INTE van vid. Ringde till Peter 4 gånger tror jag och sa att jag saknade Gustav och att jag inte hade nåt att göra! Han tyckte ju då självklart att jag skulle vila.... Men med mina avslappningssvårigheter går det inte! Jag kan inte slappna av! Försökte plocka lite här hemma, som man alltid gör. Vid 2 nån gång gav jag upp och packade ner skruttan i vagnen och gick iväg en sväng för att hälsa på min butik! Det är så mycket jag vill göra där! Nån dag snart så ska jag låta Peter ta en pappadag och vara hemma så jag får fixa och dona! Jag vill hänga om helt! =)

På dagis hade vi förra veckan en specialist som skulle kolla upp Gustavs beteende lite då han är väldigt intensiv. Men det verkar inte vara något att oroa sig för. Han är bara VÄLDIGT aktiv! =)
Jo, tack, jag vet!!! Men det var ju skönt att annat verkar vara uteslutet i det här stadiet i alla fall. Han är för liten för en ordentlig utredning. Men jag är inte orolig. Gustav KAN sitta stilla ibland med. Han kan det! I mångas ögon verkar nog Gustav skitjobbig, men hemma är han oftast nu för tiden en riktigt go unge! And I love him! Min lilla pussgurka! Imorse fick jag sån lång gooo kram av honom och då sa jag:
" Åh, lilla gubben, jag älskar dig och jag älskar att kramas!"
Då säger Gustav tillbaka: "ÅÅH, jag älskar bilar!"

Go unge!!

4 kommentarer:

Annie sa...

Finaste Gustav! Han är så himla rolig! Och han är verkligen inte skitjobbig, han är aktiv och han är ett barn, precis som det ska va:) En riktig fining är han!

Anonym sa...

Han satt ju jättefint hos moster o fikade rullmacka innan idag :-)

Anonym sa...

Han är bara lik sin lilla mamma och sina livliga morbröder :) jag kan fortfarande inte fatta hur du lyckades klippa Viktor i munnen.... :))
Kram från Gittan

Sara Eklöf sa...

HAHAHA!!! Du är för rolig, Gittan!!!