fredag 6 januari 2012

Fyndat på IKEA!

Idag åkte vi iväg tidigt tillsammans med min syster och hennes lilla familj för att äta frukost på IKEA. Jättemysigt! Efter det gick vi en lååång runda i varuhuset.... Jag och Peter hade mycket vi ville titta på med tanke på våra planer här hemma i lilla huset, men det gick väl inte superbra med en springande 2-åring som var överallt och ingenstans.. Haha! Men han lär sig! =)

Vi hann titta ut några saker bla sängar och så... Och vi hade inte allt tänk att köpa något just idag, men vad tror ni står och ropar på oss vid fynd-avdelningen.....?? Jo, sängen vi ville ha till Gustav.... Såklart! Nedsatt då 40%..... Det var ju ingen tvekan... Och Andreas lyckades till och med få ner priset ännu mer då det var lite fula repor på lådorna... Så tack vare honom, fick vi sängen för mindre än halva priset! Så jag betalade med ett presentkort vi fick i julklapp! (Mamma, jag vet att vi skulle köpa sängar till oss själva för presentkortet, men i har ett kvar! ;) )

Och att sängen är lite repig gör mig ingenting.... Det blir den ju ändå inom några veckor!

Dagen fynd!




En säng med FÖRVARING!!!!!!!

Kanske ska berätta lite om våra planer här hemma... Som mina nära och kära vet lider vi av platsbrist här hemma. Förvaringsbrist minst sagt! Och att barnen ska behöva dela på det lilla rummet Gustav har nu känns inte bra... SÅ! Därför har jag och Peter bestämt oss för att själva flytta in i det mysiga lilla rummet, så får Gustav och Rebecka ett stort rum att dela på! =)

Så nu blir det till att sälja av urvuxna kläder (finns ju en del!!!) på Tradera (Har sagt det innan och säger det igen: Superbra tips när det känns tomt i plånboken) Sen ska vi sälja vår säng för den får inte plats. Blir till att köpa en mindre! Kommer bli supermysigt hoppas vi! =)


2 kommentarer:

Sandra sa...

Vilken bra idé att byta rum! Vi vuxna spenderar ju ändå inte speciellt mycket tid i sovrummet och det behövs ju egentligen bara en säng. Ni kommer säkert få till det där jättebra! :) Och sängen till Gustav var ju jättefin och praktiskt med förvaringen. Ikeas fyndavdelning är verkligen toppen ibland! :) Ha en fortsatt bra helg! Puss

Maja sa...

Oj vilken superfin säng! och som sagt så blir det snabbt lite repig ändå...
Vad har du för Tradera alias om man får fråga? Dina barn verkar alltid ha så fina kläder:-))