onsdag 24 oktober 2012

Lekfulla kläder som barnen älskar!

Idag har barnen fått lite höstnytt från Maxomorra!
Rebecka som skolas in på dagis nästa vecka behövde lite påfyllning i garderoben. Blev en fantastiskt fin klänning med flugsvampar på, en molntunika med matchande limegröna tights! Så fint!
Klänning 249:-
Tunika 199:-
Tights 129:-

Ekologisk bomull!


Gustav har själv fått välja ut 3 st tröjor från
Maxomorras nya vinterkollektion!
Så sjukt härliga är dom!!!
Och strumpor ville han ha med, sötkorven!

Topp 169:-
Strumpor 35:-


Ekologisk bomull!


Även idag har det varit fullt ös i butiken, så KUUUUL! Många som kommit innanför dörren idag har bara stannat och gapat! Och sen "Åååååh, vad mycket fint!" (Maxomorra är nämligen precis innanför dörren... hihi) Men de har verkligen lyckats än en gång med en toppenkollektion! Det kommer mycket kunder nu från Jönköping, Bankeryd, Mullsjö, Huskvarna... Till och med från Hjo och Linköping.... Och webbshoppen rullar på... Bla bla bla, vad jag tjatar om butiken!

Vi mår bra här hemma. Hyffsat i allafall. Rebecka har sovit gott inatt efter 4 sömnlösa febernätter, puh....
Själv har jag sovit som en gris! Men nu ikväll hade hon 39,4 grader så febern hade inte gett sig riktigt ändå... Hmm.... Men annars har hon varit feberfri hela dagen.

Peter spelar Fifa och jag sitter här och bloggar..... Är lite hungrig.... Ska nog äta lite sen är det nattnatt för mamma Sara. It´s a big day tomorrow! Får åka tidigt till jobbet igen.... Worky worky.....

Pssst: På lördag firar jag och Peter 5-årig bröllopsdag! =)

Inga kommentarer: