onsdag 16 mars 2011

BabyTravel Dublin 2011



Detta är en BabyTravel Dublin 2011. Jag, Peter och Gustav var och provade och kände och klämde på alla syskonvagnar vi kunde hitta i Jönköping i helgen och det lutar ganska friskt åt den här vagnen. Vi fastnade för den båda två. Någon som har en sådan här vagn eller som har erfarenhet av den? Berätta gärna vad du tycker om den! =)

8 kommentarer:

Sandra sa...

Jättefin vagn! Har också varit och kännt och klämt på den. Det enda negativa är väl att man inte kan vända sittdelarna och att även minstingen kommer få titta framåt när han/hon är ganska liten. Men annars verkar ju vagnen vara bra och väldigt bekväm att köra. Puss

Frida sa...

Jo men de var vändbara sa Sara?!
Tycker den ser fin ut, rätt så nätt också eller?

Sandra sa...

Jaha, ja men då så. Då är det säkert en jättebra vagn! :)

JO sa...

Liggdelen är vändbar, men inte sittdelen. Kollade på den igår, och jag vill inte att min minsta ska behöva sitta frmåt vid ca 6 månader. Därför tvekar jag själv... Annars är den kanon tycker jag!

(En som råkade trilla in eftersom jag googlar runt på det syskonvagnar för allt va jag kan just nu ;-)

Anonym sa...

Hej! Vi väntar åxå bebis den 27:e september och storasyster är 2 år. Har åxå kollat denna vagn, och för oss är det ingen tvekan - det blir den, i någon form. Vi har en....enkelvagn i samma, men med två mindre hjul fram vilken vi varit toppennöjda med! Kan rekommendera den istället för sulky senare när endast nytillskottet behöver åka. ;O)
På vår "enkelvagn" har vi även ställbart för benen och förlängd sufflett, vilket faktiskt är jättebra. MEN - det tråkiga är att det är mkt pengar att hiva fram på en gång... Om man ahde kört på en begagnad eller 2010 års modell hade man sparat en lite slant på vagn iaf.... =O/

Anonym sa...

Hallå! Vi har en sådan här vagn sedan i maj, då vi fick vår andra son. Dock är jag inte helt nöjd, eftersom spärrarna på sidorna släppte när jag härom veckan skulle dra upp vagnen för ett par trappsteg och båda barnen satt i (21 resp. 4 månader). Jag tog bort skötväskan och försökte på nytt, men samma sak hände. Detta gör att jag inte känner mig helt säker, eftersom spärrarna är de som gör att handtaget och vagnen är intakt och inte fälls ihop.

Vidare tycker jag att handtaget, vilket är vikbart eller hur man säger, också känns lite instabilt och även om jag bara har haft ena barnen i vagnen och t ex skall dra den uppför några trappor, så känns det som om det vill ge vika. Nu väger mina barn ca 15 resp. ca 8 kg (japp, långa rejäla gossar redan nu ;-)...) men nog tycker jag att en syskonvagn måste kunna hantera denna vikt.

Vi kommer självklart att ta upp detta med återförsäljaren och får se vad vi får för svar. Som det är nu så kan vi i alla fall inte räkna med att behålla denna vagn. Förhoppningsvis har vi råkat köpa ett måndagsexemplar...

Det var ett litet inlägg i debatten.

Kajsa

Anonym sa...

läste om denna vagnen nu då jag är ute efter en syskonvagn.. väntar ju barn nummer två. min pojk är så stor! nästan 11 kilo som 8 månader men smal för lång är han! och det jag läste var att vagnen tål 15 kilo i vardera fack... lite lite tycket jag kanske? det lär väl han väga när han är 15 månader och unge nr2 kommer?! annars han jag har mycket bra om det, förutom att man inte kan vända den och jag tror faktiskt, hur go den än är, att jag kommer ångra mig, när ungen är 5-6 månader eller som min son som växte ur sin liggdel som 4 månader... att sitta framåt.. får nog leta vidare.. annars är den ju liten, billig och har ett stag i mellan facken vilket gör att det inte är svårstyrd med olika vikter på barnen... :(:(

Anonym sa...

Jag tycker oxå att denna vagnen är jätte fin!! Väntar oxå barn nummer två nu till sommaren. Se smidig och lätt körd ut. Någon som vet vad den kostar med en liggdel??
// Emelie