söndag 25 juli 2010

Möhippa och bröllopsplanering!

Japp, äntligen en stund framför datorn. Gustav somnade bums efter vällingen efter en dag hos mormor och morfar. Idag har nämligen full fokus på bröllopshäftena och självaste bröllopsfesten ägt rum! De tog ca 5 timmar (!!) att häfta ihop alla häftena och fixa fin framsida på dem mm. Efter det var det planering av bröllopsfesten. Allt känns verkligen skitbra nu och jag är helt 100 på att detta kommer att bli ett väldans roligt bröllop som kommer bli värt att minnas. Fram tills idag har jag känns sådan fruktansvärd stress över bröllopet och det känns så skönt att vi nu kommit så långt att man kan slappna av och bara njuta av det som komma skall! Vi har ju fått en ny hjärna i gänget med. Toppen! Åh, häftena är så fina!! Och jag är så glad att den biten är färdig!


I fredags var det Möhippa för Linnea!
Här kommer lite bilder från den.
=)



Allt började med att Linnea blev bortrövad i Värnamo! Hon skulle möta Elin för att gå en morgonpromenad och helt plötsligt när hon kommer ut ur sin lägenhet överfalls hon av flera maskerade "blivande brud - nappare". De tar henne och lyfter in henne i bagageluckan.

Efter ca 1 timme i bilen rullar de in i Jönköpings Stadspark. Där hade jag och Tina förberett en mysig frukost med lite frukt, frallor och bubbel mm. 2 st presenter utdelades till den blivande bruden med ett chockerande innehåll i form av en godisbikini. Hon fick ta på sig ett väldigt sexigt förkläde och då bikinin över.



Iförd denna läckra outfit fick hon sedan fråga folk på stan om de ville ha en smakbit. Hon delade även ut kyssar. (godismunnar) Det var kul! =)
Hon fick till och med ihop 140 kr. Haha!


Middag blev det på Piren!





Efter att bjudit klart på alla sina kyssar fick hon byta om. Det var då den stora blöjan åkte på och en ny uppgift delades ut. Hon skulle, iförd sin stora blöja, sitta i en kundvagn på Ica. Hon fick be folk i affären köra henne till det hon skulle ha. Det hon skulle ha var bland annat lite snacks till kvällens fest och en tutte. Hon skulle också öppna tuttförpackningen i affären och betala för den sedan med tutten i munnen.

Efter det gick vi till systemet. Där fick hon gå fram till kunder och ta flaskor ur deras korgar och säga: "Jag tar den här, det är lugnt va?" Och alla var ju så snälla så hon fick det.

Sen var det brakfest i min brors nya superläckra lägenhet. Vi hade jättekul allihopa!! Sist men inte minst fick hon ett presentkort av oss alla på en 50 minuter lång massage på Atlantis Spa.

Puss alla!!

Inga kommentarer: