måndag 20 juli 2009

Att amma gör ONT!!!




Ajje!! Amningen har ju gått över förväntan toppenbra! Men nu helt plötsligt gör det jätteont.. Man börjar ju nästan grina varje gång han börjar amma. Men det är bara de första minuterna sen släpper det och gör inte ont längre.. Som tur är! Så fort trycker släpper i brösten försvinner det "onda".
Jag har fått handmjölka mig själv för att lätta på trycket innan brösten sprängs. Så Gustav har fått lite tuttismjölkis på flaska av pappa. Peter tycker det är jättemysigt... =) Förhoppningsvis blir det bättre snart med amningen så man slipper lida. Jag tycker ju det är så mysigt att amma honom men när det gör så ont är det inte så kul ju... =(


Och lilla, lilla söta Gustav har vägrat sova inatt. Han vände på något sätt på dygnet och började sin "vakenperiod" kl 12 inatt. Sen var han vaken till kl halv 4.. vi med! Sen somnade han äntligen men sov dock bara i 2 timmar. Men NU sover han... Haha!


Snart ska jag, Peter, Gustav, Frida och Andreas åka och gratta Mormor Margareta på namnsdagen! Ska bli jättekul att komma iväg lite!


Inga kommentarer: