Sugen på glutenfria GODA bullar som INTE är torra?!!
Lillskruttan fick göra en egen..... ♡
...... med mycket kanel!! =)
Jag gjorde om ett glutenfritt recept på bullarna och gjorde så här:
Smält 100 g smör
Häll i 5 dl mjölk och värm till 45*
Häll i 1 msk fiberhusk, 1 msk kardemumma,1 dl socker och 1 påse torrjäst för söta degar + ca 2 dl glutenfritt mjöl.
Rör ihop till en smet och låt den stå 10 min
Blanda ner ca 7 dl mjölmix till och 1/2 tsk salt och låt jäsa 30 min
Baka ut och fyll med vad du gillar...
Jag valde smör, kardemumma, vanilj och socker.
Låt jäsa ytterligare 30 min
Pensla med ägg och strö över pärlsocker
250 grader i 10 min
=D
1 kommentar:
Ser smarriga ut detta måste provas omgående!!
Kram/ Biljana
Skicka en kommentar