söndag 8 augusti 2010

Tips och idéer för ett roligt bröllop!

Efter vigseln delade vi ut små såpbubblor istället för ris. Det var jättefint när alla bubblorna flög förbi framför brudparet! Jag beställde på nätet (tryck här för att komma till sidan) Det blir inga fläckar på kläderna av dessa bubblor. Vi knöt små söta rosa band runt dem och delade ut dem i en korg som jag klätt med ett fint skimrande tyg och samma rosa band.

Festhäftet!




Klicka på bilderna för förstoring.


Vi hade 4 st olika lappar att fylla i i häftet som vi gjorde. En var en vanlig anmälningslapp för gäster som ville hålla tal eller liknande. Sen hade vi också en lapp där man kunde önska att brudgummen Jeff skulle spela och sjunga en önskad låt för en gäst. Mycket kul då Jeff är mycket musikalisk. Vi läste upp 10 frågor under kvällen med 1, x eller 2 svar (självklart handlade frågorna om bruden och brudgummen) Bröllopskontakten är ju alltid kul att ha med också! =)





Ett jättebra tips till alla som vill hålla en låg budget är att göra egna presentkort som gästerna får ex när de vunnit i frågesporten (som i vårt fall) eller ställt upp på en lek mm. Även till bröllopsbingon vi hade i häftet. Presentkorten gjorde jag rosa och laminerade! =)





Till bröllopsfesten hade vi värdpar gjort ett väl genomtänkt schema för kvällens alla händelser. Väldigt bra att ha ett sådant när man väl står där framme och ska prata mm. Något som vi är väldigt stolta över är att vi lyckades knåpa ihop lite filmer. En film om möhippan och en om svensexan. Sånt är alltid roligt att titta på! (Brudparet fick även kopior på dessa filmer på en CD) Sen, som pricken över i:et, hade vi gjort 2 st videohälsningar, en som var till bruden och en som var till brudgummen. Hälsningarna var ifrån deras ex! Som vi självklart hade hittat på och gjort riktigt roliga!



Här är videohälsningen till Linnea!

Hälsningen till Jeff vågar jag inte lägga ut här då jag inte känner han som var med på den... Ja, han! Haha! Jeffs ex var en kille. Hälsningen var jätterolig!

En väldigt rolig lek vi hade på festen döpte vi till Pussleken. Vi tog fram brudparet + brudens 2 systrar. Bruden och systrarna fick sätta sig på varsin stol sen förde vi ut brudgummen och han fick sätta på sig en ögonbindel. Medan detta ägde rum så bytte vi ut tjejerna på stolarna till 3 killar från festen. De fick en varsin mintpastill och lite läppglans, sen gömde vi dem bakom ett stort lakan som vi klippt 3 små hål i där deras läppar putade ut. När brudgummen kom tillbaka berättade vi att han skulle få pussa alla 3 systrarna och sedan då gissa vem som var hans fru! Och det roligaste var att han pussade alla 3 och sen gissade på nr 1 och fick ta av sig ögonbindeln. Då tog vi bort lakanet och där satt 3 män! Alla skrattade hysteriskt!

Vid 23-tiden utrymde vi lokalen för att möblera om lite. Vi fixade ett dansgolv och en DJ kom på plats. Vi plockade fram massa godis, snacks och frukt. Det var mycket trevligt och ett mycket kul avslut på en underbar dag!



Och förresten!

Tack underbara Herr och Fru Thulin för vår present!
Vi är fortfarande i chock! Vi blev jätteglada och trodde knappt det var sant!!

Tack så hemskt mycket!!!!





1 kommentar:

frida sa...

Mycket jobb nerlagt med det förstår jag, men verkar ju blivit väldigt lyckat med, kul! Bra att få lite uppslag också, man vet ju aldrig när man kan få nytta av det! :)